Mob Trenis: sedam godina rada

mobilna aplikacija

Krajem 2007. godine uveli smo u tvrtku Ellabo mobilnu aplikaciju Mob Trenis za skladišno poslovanje. Ta aplikacija je fantastično izdržala test vremena te se i danas koristi u verziji praktički neizmijenjenoj od 2009. godine. Ipak, zub vremena čini svoje:

Windows Mobile / Windows CE mobilni uređaji na kojima aplikacija radi su se zdošli te će u dogledno vrijeme biti potrebno osuvremenuti tu hardversku osnovicu Mob Trenisa. Budući da je Microsoft, nažalost, uvelike odustao od mobilnih tehnologija u poslovanju, orijentiravši se pretežno na potrošačke kao što je Windows Phone, vjerujemo da će u dogledno vrijeme trebati napisati novi Mob Trenis za - Android! Tvrtka Koris spremna je za taj izazov te smo uvjereni da bismo i opet zaslužili preporuku kakvu smo za današnji Mob Trenis dobili 2009. godine:

Uvođenjem Mob Trenisa povećali smo djelotvornost skladišnog poslovanja. Kao prvo, povećana je produktivnost naših radnika stoga što skladišne robne transakcije mogu odraditi u kraćem vremenu, kako zbog smanjenja papirologije, tako i zbog ergonomije Mob Trenisa, napose značajke optimalnog vođenja kroz skladište pri zadacima izuzimanja robe. Kao drugo, povećana je ažurnost cijelog našeg skladišnog sustava zbog trenutnog bilježenja promjena stanja na skladištu i mogućnosti brzog uvida u promjene.

Jedan od ponajboljih dokaza ovih tvrdnji je činjenica da inventure koje provodimo nakon uvođenja Mob Trenisa u pravilu pokazuju daleko točnije stanje skladišta nego li je to prije bio slučaj. Uza sve navedeno Mob Trenis nam je od pomoći pri sitnijim zadacima poput bilježenja nedostajućih barkodova robe.

Mladen Bešević, direktor logistike, Ellabo, 2009.

Brošuru o dosadašnjem Mob Trenisu možete preuzeti odavde. Kada razvijemo sličnu aplikaciju za Android platformu, svakako ćemo održati i proširiti sve te izuzetne funkcionalnosti!

Natrag