O nama

Što i kako radimo?

Mi smo informatička tvrtka koja se bavi savjetovanjem za primjenu informacijskih tehnologija u poslovanju, modeliranjem poslovnih procesa i razvojem informacijskih sustava. Naše djelatnosti su: eureka

 1. strateško planiranje i projektiranje informacijskih sustava
 2. konzalting za uvođenje i korištenje informacijskih tehnologija u poslovanju
 3. modeliranje i preustroj poslovnih procesa: business process modeling and reengineering
 4. pisanje specijaliziranih programa i razvoj poslovnog softvera po narudžbi
 5. edukacija iz modeliranja poslovnih procesa i primjene informacijskih tehnologija

U radu primjenjujemo suvremene metode i tehnike poput korištenja BPMN 2.0 norme i odgovarajućih alata za modeliranje i simuliranje poslovnih procesa, kao što su Bizagi Process Modeler i IBM WebSphere Business Modeler. Razvili smo i vlastite metodike, na primjer metodiku za strateško planiranje informacijskih sustava SPIS, čiji se opisi mogu preuzeti sa stranice Resursi. Softver kojega razvijamo po narudžbi, kao što su mobilne aplikacije za skladišno poslovanje ili web-servisi s Enterprise Service Bus funkcionalnostima, uvijek izvodimo u suvremenoj tehnologiji i prema najvišim pravilima struke, uključivo i dosljednu normalizaciju baze podataka. Kompletan referentni popis naših odrađenih poslova možete vidjeti na stranici Reference. Opširniji opis nekih novijih projekata možete pročitati na našem blogu u člancima označenima s projekt.

Smatramo da se značajni potencijali za unapređenje poslovanja nalaze upravo u organizacijama koje su nas angažirale i za koje radimo. Zato je timski rad, kako s vodećim, tako i s operativnim osobljem naših klijenata bitna odlika našeg konzultantskog i razvojnog pristupa.

Tko smo i kako do nas?

eurekaPrema projektnim potrebama okupljamo veći broj vrhunskih stručnjaka koji su inače sveučilišni nastavnici sa značajnim iskustvom rada u gospodarstvu. Ti ljudi su svoja praktična iskustva i teoretske spoznaje objavili u više od 100 znanstvenih i stručnih radova u stranim i domaćim časopisima te na raznim konferencijama. Stručnjaci koji rade ili su radili kroz Koris su:

 • prof.dr.sc. Josip Brumec, dipl.ing.el.
 • prof.dr.sc. Neven Vrček, dipl.ing.el.
 • doc.dr.sc. Katarina Tomičić Pupek, dipl.inf.
 • dr.sc. Slaven Brumec, dipl.ing.rač.
 • dr.sc. Igor Pihir, dipl.inf.
 • prof.dr.sc. Željko Dobrović
 • …i drugi.
Do nas je najlakše doći upitom na službenu e-adresu ispisanu u podnožju ovih web-stranica.